Skip to main content

Vanski - BIG STEPPER Lyrics


Vanski -
BIG STEPPER Lyrics

Скапо ме кошташе секој чекор,

Young Blood, Money Getter,

Пари фрламе у етер,

Big moves, Big Stepper,

Си со мене, а и си со него,

Нешо као е** ветер,

Не можете како мене,

Не можете како...

 

Строфа 1:

Редиме W's тука,

Врежано ни е у DNA,

Ја викам у студио,

Мисли ќе добие,

Само да ми стиска play,

WOAH, WAIT,

All eyes on me, no way,

Не дирај само глеј,

 

И ме бара пак,

Mortal Kombat као Baraka,

Фитот што касни е нарачка,

Веќе ми плати,

Но за да добиеш мора да платите камата,

Се е на рака,

Освен главата,

Знае самата,

Песни ко РАТАТАТАТАТАТА,

Мене ми се поише ко WTF,

 

Рефрен X1

 

Бара Air Force 1,

Она ми е Brazil ting ко Pele,

Уу, Rookie на година топ тенер,

Вчера ме зборевте, каде сте денес?

Наброј ми причина Вански,

Ти ли си иднина,

Ти ли си тој,

Што западот лежи на тебе,

Наброј ми причина,

Наброј им причина,

Земав им набројав 10,

 

Бројам до 10,

За 10 минути да си у кревет,

Точку добра глава сум у несвест,

Ако кажам денес, сакам денес,

Ако гори креваме за (степен),

 

Рефрен X2

******Lyrics 2022*******

 

Comments